Regály pro centrální sklad společnosti Elkov a.s.

Regály pro centrální sklad společnosti Elkov a.s.
V těchto dnech probíhá realizace komplexní výbavy skladu pro Prahu a střední Čechy největšího velkoobchodu elektro v ČR.

 

Jedná se o společnost ELKOV a.s.. Pro tohoto zákazníka máme tu čest pracovat již od roku 1997, kdy jsme řešili vybavení prvních skladů v Brně. Předmětem naší dodávky byla kompletní analýza ukládaných zásob a vytvoření individuálního způsobu uložení jednotlivých skladových položek. 

Návrh projektu, výpočet potřebných úložných kapacit na jednotlivé skladové prodejní položky. A to zejména na jednak rozměrové a nosností ukazatele, dále celkový systém pohybů a obrátkovosti dané skladové položky, způsoby manipulace při příjmových a expedičních procesech atp.

Jedná se již o 15 pobočku této firmy, u které nám byla svěřena důvěra vyřešit celkovou skladovací problematiku.

Předmětem dodávky jsou:



Samozřejmostí je také doprava na místo a montáž celého rozsahu skladovací technologie - včetně zajištění následných revizí všech zařízení.

Hlavním skladovacím konceptem je jednak vytvoření co nejvíce buněk pro skladování několika tisíců skladových artiklů, a to prostřednictvím maximálního využití výšky dané nové skladové haly.

Toho bylo dosaženo aplikací jednak policové více-podlažní galerie a dále těžkého regálového podlaží. Pro odvíjení kabeláže jsme vyrobili bubnové regály přímo na míru. Finančně se jedná o projekt v řádech několika milionu korun.    

 

 

 

Regály pro centrální sklad společnosti Elkov a.s.